Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Malá Amélie Pokorná, dcera herečky Lucie Zedníčkové a dramaturga Vítka Pokorného, má hned po premiéře filmu V peřině, kde hrála dceru Lucie Bílé (58), další kšeft. Na konci týdne natáčela nový videoklip Michala Davida (63). "Vítek mi klip režíruje, tak mi ji dohodil. Je to opravdu půvabné děvčátko," řekl Super.cz Michal David.

David točil klip asi po deseti letech, tak si dal na výběru spoluprotagonistů záležet. "Partnera k Amélii jsem vybral já. Je to Filip Antonio, který už hrál u paní režisérky Poledňákové a účinkuje v několika muzikálech. Byl v Je třeba zabít Davida nebo Dětech ráje a teď si ho vybrali na Vánoční zázrak Janka Ledeckého, je velmi talentovaný," pěl ódy David.

Videoklip k písni Čest vítězství, která je ke stažení na Super.cz, David natáčel na pražské Julisce. "Část se odehrává v exteriérech, zbytek na baletním sále," upřesnil hitmaker. Tam Amélie předvedla, že je velmi šikovná tanečnice. K vidění by měl být videoklip podle Michala Davida už za týden. "Domlouváme nasazení do několika televizí," upřesnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám