Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prvním členem kapely NightWork, který se stal otcem, je osmadvacetiletý Honza Maxián. Svoji sedmiměsíční holčičku Rebeku Nelu teď poprvé ukázal na veřejnosti. Vzal ji mezi kamarády na muzikál Quasimodo, na němž společně s kolegou Jakubem Prachařem pracoval.

Dorazila celá rodinka, nechyběla ani Honzova partnerka Lucie. „Přítelkyně Lucka viděla Quasimoda na premiéře, ale podle jejích slov to jednou vidět prostě nestačí a chtěla by na něj zajít znovu, tak jsme se dohodli, že půjdeme spolu,“ prozradil Honza, který se snaží dělit svůj čas spravedlivě mezi rodinu a ostatní činnosti. A protože se před nedávnem vrátil z pracovní cesty po Austrálii, nastal nyní čas svou nepřítomnost milovaným holkám vynahradit.

Svěřil se i s tím, jestli plánuje nějaké překvapení pro partnerku na svátek zamilovaných, který se už rychle blíží. „Valentýn cítím především jako komerční svátek. Nepotřebuji, aby mi někdo říkal, kdy mám milovanému člověku udělat radost. Rád Lucku potěším, nebo ji něčím překvapím, kdykoli je k tomu příležitost. Myslím si, že je lepší, než si projevovat lásku jeden den v roce, projevovat si ji prostě kdykoliv to jde. Na druhou stranu jsem rád, když si lidé, které to třeba jinak nenapadne, aspoň jednou v roce najdou čas na vyznání,” míní Jan Maxián

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám