Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad půvaby herečky Jane Fondy (76) zůstává rozum stát. Ani letos si nenechala ujít příležitost strhnout na sebe pozornost na mezinárodním filmovém festivalu v Cannes, a to rovnou na červeném koberci  před premiérou, která zahajovala letošní 67. ročník festivalu. Jednalo se o dlouho očekávaný snímek Grace, kněžna monacká s Nicole Kidman v hlavní roli. Navzdory jeho vlažnému přijetí u kritiků se na něj přišla podívat spousta hollywoodských hvězd.

Na slavnostním promítání se Fonda objevila v rudé róbě z tisíců třpytivých kamínků, které sladila jak s lodičkami a psaníčkem, tak s rtěnkou a lakem na nehty. Herečka však všechny překvapila, když přiznala, že do Cannes nepřijela dívat se na filmy, ale kvůli make-upu. Je totiž ambasadorskou jedné světoznámé kosmetické značky. Zároveň se musela pochlubit: „Je zábavné vracet se sem v tomto postavení. Jsem nejstarší žijící ambasadorka pro péči o pleť na světě a v celé historii.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám