Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Christinu Hendricks si vybavují všichni, kdo sledovali seriál Mad Men. Jako svůdná zrzka Joan Harris jistě učarovala nejednomu muži. Avšak nelíbí se pouze jim, i ženské čtenářky časopisu Esquire ji před časem v anketě o nejvíc sexy ženu vynesly až na samotný vrchol. Smyslná osmatřicetiletá Američanka je zároveň nekorunovanou majitelkou nejbujnějších přírodních vnad v celém šoubyznysu. Při pohledu na její fotografie v průsvitném černém tílku o tom není pochyb...

Na svůj dekolt Christina sází i na červeném koberci, kde dává přednost šatům s korzety, které její ňadra pozvednou do nebeských výšin.

Svou lidskou stránku však herečka předvedla o víkendu, kdy se jako vzorná hospodyňka věnovala úklidu a pracím kolem svého domu. S úpravami zevnějšku ani oblékáním podprsenky se nezdržovala, a tak paparazzi měli možnost zachytit pod průsvitným topem cosi, na čem příroda rozhodně nešetřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám