Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O poněkud zvláštním pupíku modelky Karolíny Kurkové (27) se mluvilo již před třemi lety, kdy se jím po přehlídce spodního prádla zabývala světová média včetně uznávané televizní stanice BBC. Spekulace nad možnými důvody se jen rojily. Kurková má totiž místo pupíku spíš jakousi prohlubeň, kterou pak na fotografiích grafici často maskují ve Photoshopu. Při focení nové kolekce značky Rag & Bone však vše zůstalo bez úprav.

Kurková tak po letech opět ukázala svůj hladký pupík na odvážném snímku, který fotila její slavná kolegyně Helena Christensen (42). Kampaň pro módní značku se celkově nesla v naturálním duchu. O styling, oblečení i pózování se postaraly samy modelky a nikdo jim tak do jejich práce nemluvil. Výsledkem bylo zcela ojedinělé a přirozené dílo focené na italské Ischii.

Mluvčí Kurkové před lety pouze uvedl, že modelka v dětství prodělala chirurgický zákrok. Podle odborníka na plastickou chirurgii se mohlo jednat o pupeční kýlu.

Související témata:

Další články

Načítám