Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdříve si myslela, že tento pořad není úplně pro ni. Nakonec ale na nabídku do show Tvoje tvář má známý hlas Kateřina Brožová (56) kývla a rozhodla se postavit jakékoli výzvě. Ta přišla hned v prvním díle. Herečka, ale také zpěvačka dostala za úkol ztvárnit amerického rapera Snoop Dogga.

A nutno říct, že se s touto proměnou poprala bravurně. Dokonalý make-up a skvěle upravené vlasy musely ale tentokrát pryč. Brožová si poseděla několik hodin v kostymérně a pod rukama šikovných maskérů se proměnila k nepoznání.

Pod nánosem líčidel a s černou parukou byste hledali sexy blondýnku jen těžko. A zatímco na tanečním parketu se příliš netrápila, z textu, který se k písni Sensual Seduction musela naučit, jí šla hlava kolem. „To je hrozný masakr. Kdo vymyslel rap, a ještě takhle rychlý, to je děs běs,“ zoufala si před vystoupením. Nakonec ale všechna slova vysypala před publikem lehce z rukávu.

„Dneska nejlepší proměna, maska úplně neuvěřitelná a byl i výborný rapík. Já jsem s tím měla velký problém, když jsem se to učila, to už z hlavy nevymažeš, ale povedlo se to fantasticky,“ nešetřila chválou Michaela Badinková. A zatímco v prvním kole si Brožová vyzkoušela mužský kostým, v dalším díle se na ni můžeme těšit jako na sexy britskou zpěvačku Ritu Oru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám