Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je známá díky sociální síti TikTok. Naty Hrychová se ale už nechce prezentovat jako blogerka, influencerka a hvězda zmíněné sociální sítě oblíbené zejména mezi teenagery.

My jsme Naty zastihli zrovna během natáčení nového klipu k písni Holky sobě, kde vystupovala v roli zpěvačky. To je úloha, která jí prý vyhovuje nejvíc. „Sama se nejvíc cítím zpěvačkou. Sice se často objevuji na sociálních sítích, ale je to zejména proto, abych mohla všechno sdílet se svými fanoušky, které jsem nabyla díky zpěvu,“ nechala se slyšet Naty.

Na textu písně se podílela kromě Pokáče také její kolegyně Berenika Kohoutová, která se rovnou vrhla na režii klipu. „Bereniku mám moc ráda. Poznala jsem ji osobně až díky této písničce. Velmi jsme si porozuměly,“ říká mladá zpěvačka.

Měla jsem pocit, že to bude vyčpělé už někdy minulý rok, a stále to roste. Je pravda, že já jsem tam už víc jak tři čtvrtě roku nenatáčela, protože je tam spousta negativní energie. Navíc jsem se nechtěla profilovat jako tiktoker, ale aby mě lidi znali jako zpěvačku,“ říká Naty a dále dodává: „Nedávno jsem se tam vrátila a snažím se tam zpívat. Jsem si vědoma toho, že je to silná sociální síť.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám