Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na otevření nového pražského baru, kam byla pozvána řada známých tváří v čele s Agátou Hanychovou (38), Andreou Pomeje (35), Innou Puhajkovou (38) či Eliškou Bučkovou (34), dorazila po delší době také modelka Veronika Chmelířová (37).

Krásná blondýnka má za sebou těžké období, kdy jí po letech zemřel pejsek. Už si ale pořídila nového společníka, nalezence z romské osady na Slovensku.

„Sleduji dlouhodobě charitativní aktivity kolem útulků a říkala jsem si, že jestli budu mít ještě někdy pejska, chtěla bych nějakého zachránit. Nakonec to mělo opačný efekt a fenka, kterou jsem si pořídila, zachraňuje momentálně mě, protože jsem se z té ztráty nemohla dlouho dostat,“ vyprávěla nám, jak se s půlroční fenkou, jejíž snímek nám ukázala aspoň v mobilu a uvidíte ho mezi fotkami v naší fotogalerii, sžily.

Mám pejska jako dítě, protože potřebuju někomu dávat lásku. Dělá mě to šťastnou,“ svěřila Veronika, která po rozvodu s hokejistou Milanem Procházkou stále nepotkala toho pravého muže na založení rodiny.

„Biologické hodiny samozřejmě tikají, děti mám ráda. Na druhou stranu si myslím, že je dobré o těch věcech uvažovat, nepouštět se do toho bezhlavě a zase tak na hraně to ještě nemám. Toho tatínka mám ještě pořád čas vybrat,“ mínila.

Reklama

Další články

Načítám