Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Igor Bareš (58) se po zářijové hospitalizaci objevil ve společnosti. Během natáčení pořadu pro Primu začal mít problémy s řečí a přestal mluvit. S podezřením na mozkovou příhodu byl následně Južan z populárního seriálu Osada odvezen do nemocnice.

Po kapačkách a řadě vyšetření byl herec následně z nemocnice propuštěn. Igor Bareš už řadu let bojuje s Crohnovou nemocí a pravidelně navštěvuje pražský IKEM. „Jezdím tam každé dva měsíce na kapačku. Postaví mě na nohy,“ řekl Super.cz před časem herec, který si nyní nenechal ujít slavnostní uvedení animovaného filmu Tonda, Slávka a kouzelné světlo.

Do pražského kina Lucerna dorazil herec s manželkou Antonií a dětmi Toničkou a Lojzíkem. Právě starší dceru dorazili rodiče do kina podpořit, protože namluvila jednu z postav nového animovaného příběhu. Igor Bareš se na premiéře objevil s holí, kterou v poslední době neodkládá.

Reklama

Další články

Načítám