Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako každý rok si nenechali ujít představení finalistek nového ročníku Miss Czech Republic bývalá modelka Lenka Limberská (40) s manželem Davidem Limberským. Lenka pro krásky navrhuje plavky a David se ně rád podívá.

Plážové módě se Lenka věnuje už delší čas. Část modelů stále sama fotí. „Využíváme ale i spoustu dalších krásných modelek, které máme díky Miss k dispozici. Ale když jedu sama na dovolenou a můžu vyfotit nějaký krásný nový kousek, udělám to,“ upřesnila.

Aktuálně po svátcích ale focení v plánu nemá. „Myslím, že ohledně figury mám co dohánět. Rezervy mám, ale mohlo by to být horší. Snažím se chodit na páse, ale byla jsem delší dobu nemocná, tak jsem vynechávala. A jedeme krabičkovku. Ale to i z lenosti, protože malá je ve školce a nechce se mi vařit. O víkendu samozřejmě vařím,“ prozradila.

Dietního režimu se účastní i její manžel. „Ono mu to jenom prospěje, protože po ukončení kariéry jdou ty kila rychle nahoru. Musíme se držet oba,“ míní Lenka. „No, něco jsem přibral. To je pravda. Tak s manželkou shazujeme. V posteli, což je velmi příjemné,“ smál se Limberský.

Manželé spolu mají dceru Lilien, David má další dvě děti z předchozího vtahu. Rodinu prý už rozšiřovat nebudou. „To opravdu neplánujeme. David má se třemi úplně splněno a mně jedno dítě stačí,“ uzavřela Lenka.

Reklama

Další články

Načítám