Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co na sebe upozornila na loňském Česko-Slovenském plese, jehož další ročník se už blíží, nejodhalenějším modelem, o sobě dává modelka Karolína Ludvíková pravidelně vědět, i co se týče soukromí.

Brunetka, která se může chlubit perfektním tělem, se loni na podzim vdala za dlouholetého přítele, podnikatele Richarda Kettnera. Svatbu měli na jednom z nejluxusnějších míst v Evropě, na řeckém ostrově Mykonos, kam sezvali celou rodinu.

Zásnubní a snubní prsten nám ukázala až o dva měsíce později na prosincové přehlídce návrhářky Beaty Rajské, kam Karolína dorazila nejen s manželem, ale také s rodiči. Její otec byl ministrem zdravotnictví a nyní šéfuje motolské nemocnici. „Byla bych ráda, kdyby nám manželství vydrželo stejně dlouho jako jim, jsou spolu pětatřicet let,“ řekla nám tehdy.

Nyní si Karolína s Richardem konečně užívají romantickou svatební cestu. Vyrazili na svoje oblíbené Maledivy, odkud se novomanželka pochlubila snímky svého štíhlého opáleného těla v titěrných bikinách na bílé pláži u tyrkysových vln moře. Právě takové opálení předvedla loni na zmíněném plese v modelu, který ukázal téměř vše.

Reklama

Další články

Načítám