Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

7. prosince oslaví herečka Jitka Asterová 64. narozeniny a šokuje, což je nyní její nejčastější náplní práce. Je často angažována jako modelka. „Je to paradoxní, když se mě lidé ptají, co dělám, tak téměř polovina mé práce se týká předvádění na přehlídkovém mole. Přijde mi to vtipné,“ řekla Super.cz Asterová.

„Říkám si, jestli mě nezačali na předvádění oslovovat moc brzy. Jestli neměli počkat do osmdesátky,“ směje se s tím, že konfekční velikost modelek má.

„Šestatřicítka je základ. Měla jsem období, kdy jsem přibírala na váze, to bylo po čtyřicítce. Nyní už to není tak těžké udržovat. Stačí zdravé jídlo a jóga,“ vysvětluje.

Nevyhýbá se zákrokům estetické medicíny, ale přiznává, že botox a výplně už nevyužívá. „Vyzkoušela jsem výplně, botox, ale k tomu bych se už nevrátila. Ale nějaké úpravy mám. Moje ikony krásy šedesát plus jsou třeba Meryl Streep nebo Helen Mirren – a ty také asi nejsou zcela přírodní.“

Stárnout se snaží s grácií. „Já jsem se naučila mít vrásky ráda. Po čtyřicítce mi to vadilo. Ale patří to k životu, k mému věku. Samozřejmě bych byla radši, kdybych jich měla míň. Ale pracuji s tím, co mám,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám