Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od bouřlivého rozvodu s expremiérem Jiřím Paroubkem, s nímž má čtrnáctiletou dceru Margaritu, neměla vážný vztah. Teď je Petra Paroubková konečně šťastná. A lásku našla tam, kde by ji nečekala. I s bývalým manželem teď vychází dobře.

„Mohu říct, že teď máme velmi korektní vztahy,“ uvedla Petra, která je obeznámená i s exmanželovým zdravotním stavem, jenž byl nedávno v médiích probírán. „Nebyl tolik nemocný, jak se to nafouklo. Ale přece jen už to není dvacetiletý mladík, takže si myslím, že vzhledem ke svému věku se má dobře,“ domnívá se.

V jejím životě se ale nedávno objevil nový muž. Tedy ne až tak úplně nový. „Mám známost a snažím se na to jít trošku vědecky. Používám párovou aplikaci, která mi pomáhá ten vztah nějakým způsobem budovat a chránit před tím, aby se mi rozpadl nebo tam byly nějaké problémy. Je to zatím jen pár měsíců, ale známe se už strašně dlouho,“ upřesnila.

Lásku našla Petra v zahraničí, v milovaném Řecku, kam už roky jezdí na dovolenou. „Každý z nás byl určitou část života zadaný a teď jsme byli oba najednou svobodní a vyšlo nám to,“ prozradila Super.cz. „Je podnikatel, ale nic velkého, žádný ropný magnát,“ dodala. Vztah na dálku prý není problém, jak prozradila Petra v našem videu. S přítelem se často navštěvují a možná, až bude dcera Margarita větší, dojde i k sestěhování.

Reklama

Další články

Načítám