Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Krimi zpráv na Primě Michal Janotka se rozhodl hodit starosti za hlavu, sbalil se a strávil týdenní dovolenou v Chorvatsku. A stejně jako jeho bývalka Sandra Parmová, která se nedávno pochlubila novým přítelem, už taky není sám.

„Dovolená byla skvělá. Byl jsem na týden na Korčule v městečku Prižba, celý týden svítilo sluníčko a teploty se pohybovaly kolem třiceti stupňů. Dovolenou jsem plánoval na poslední chvíli, ale i přesto ubytování, atmosféra a vše kolem bylo perfektní. Užil jsem si maximální pohodu a relax,“ sdělil nám Janotka.

Na otázku, s kým moderátor trávil letní dovolenou u moře a zdali má již novou partnerku, se nesnažil zapírat. „Na dovolené jsem určitě nebyl sám. Ptáte se s kým? Kdo ví? Ten vám to poví…A kdo neví, ten mlčí…Nechte se překvapit, čas ukáže,“ odpověděl Michal.

Léta tvořili česká Barbie Sandra Parmová a český Ken Michal Janotka dokonalý pár. Ještě loni trávili společnou dovolenou v exotice. Jejich životní cesty se ale před několika měsíci rozešly. Jak jsme již psali, Sandra má nového partnera Pavla, shodou okolností také z Brna. Tak tedy doufáme, že se po Michalově boku ukáže nějaká slečna, kterou nám brzy představí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám