Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Všichni jsou už v Mexiku, buenos días, já taky jdu, chtělo by se zapět slavnou píseň Michala Tučného při pohledu na pohodičku, kterou si užívá topmodelka Cindy Crawford (58) se svou rodinou v tamním oblíbeném letovisku Los Cabos…

Po roce se Cindy opět vrátila na místo, kde společně se svými nejbližšími trávila i loňský konec roku. Ikonická supermodelka vystřídala černé bikiny modrými a v bazénu si vychutnávala koupel se svým manželem Randem Gerberem a se sklenkou v ruce, zatímco nedaleko kolem nich se nacházely obě jejich děti.

Dvaadvacetiletá Kaia (22) s sebou vzala stejně jako loni svého partnera Austina Butlera (32), s nímž randí od konce roku 2021. Nechyběl ani modelčin o dva roky starší bratr Presley a ještě několik dalších přátel.

Jak se zdá, filmový představitel Elvise Presleyho, jenž se dočkal za tuto roli nejen Zlatého glóbu, ale i britské filmové ceny BAFTA, už je dávno považován za člena rodiny. Zda se časem odhodlá posunout vztah s půvabnou Kaiou na další úroveň, ukáže čas.

Inspirovat by ho možná mohla jeho kolegyně a bývalá láska Vanessa Hudgens, s níž Austin strávil přes osm let. Vanessa se před necelým měsícem provdala za baseballistu Colea Tuckera a jejich svatba neproběhla nikde jinde než opět v Mexiku…

Reklama

Další články

Načítám