Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amerického rappera Chrise Browna (22) proslavila nejen hudba, ale také jeho výbušná a agresivní povaha, díky které v roce 2009 zmlátil svou bývalou přítelkyni zpěvačku Rihannu. Brown byl odsouzen k pětileté podmínce, šesti měsícům veřejně prospěšných prací a byl mu nařízen kurz sebeovládání proti domácímu násilí.

Nyní se Brown pokouší získat srdce zpěvačky Kelly Rowland. Během jejich společného turné, které právě probíhá po celé severní Americe, pozval Brown Kelly několikrát na večeři. „Kelly nejprve byla opatrnější a je vidět, že potřebuje trochu více času, ale přesto je evidentní, že jsou si Brownem čím dál bližší “ svěřil se jeden z přátel Browna.

Kelly by si měla dát pozor a Brownovo napadení Rihanny by neměla brát na lehkou váhu. Rapper sice v loňském roce absolvoval kurz sebeovládání, to ale nebylo evidentně úspěšné, protože při rozhovoru pro televizi ABC, ho rozčílila otázka moderátorky ohledně jeho útoku na svou bývalou přítelkyni tak, že po vystoupení rozmlátil svou šatnu. Brownova vznětlivost evidentně není stále pod kontrolou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám