Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Lukáše Příkazkého můžete běžně potkat v Praze jako uživatele městské hromadné dopravy. Nedávno se ale po centru města projížděl několik hodin v autě, a ne tak ledajakém. Lukáše jsme viděli za volantem taxíku. Dokonce ani nešlo o natáčení seriálu Štafl, ve kterém hraje Lukáš jednu z hlavních rolí.

Nejdříve umělec nabral svého kamaráda Patrika Děrgela, na kterém si své taxikářské umění vyzkoušel, pak do toho šel naostro. Za jedno odpoledne se mu v autě vystřídalo hned několik zákazníků. Velké rito z toho ale vzhledem k nekonečným kolonám v centru metropole asi neměl.

„Popravdě řečeno, byla to těžká dřina. Dělal jsem jen čtyři hodiny, ale když jsem končil svou krátkou směnu, měl jsem fakt dost. Déšť, dopravní špička, stres z absolutně neprůjezdné Prahy z toho udělaly zážitek, který si už zopakovat nepotřebuju. Nutno dodat, že se ale o něco zvýšil můj obdiv ke všem řidičům, kteří tuhle profesi vydrží dělat,“ popisuje svůj zážitek Lukáš Příkazký.

Herec, který si na vlastní kůži chtěl vyzkoušet povolání, jenž v seriálu Štafl zastává, byl po šichtě pěkně unavený. „Za ty čtyři hodiny jsem zvládl odvézt z bodu A do bodu B jenom tři lidi. Vozil jsem je sice zadarmo, ale když jsem si tak cvičně počítal podle aplikace, za kolik jsem kam koho vezl, vydělal bych asi tak 360 korun. A to mi přišlo vzhledem k tomu stresu jako poměrně malá částka. Na druhou stranu, zákazník by se mnou mohl být spokojený. Ne jako ve Štaflu, který běží na Stream.cz. Tam by to levně zákazníci neměli,“ dodává se smíchem sympatický herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám