Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

My sice partnerku Sagvana Tofiho (59) Alenu roky znali, ale protože nás moc hezky prosil, abychom ji nikdy nefotili a případně vzniklé snímky nepublikovali, nedělali jsme to. Teď ale nestárnoucí kamarád do deště evidentně změnil názor. Svoji rodinu přestal skrývat. A to včetně malé dcerky.

Na premiéře muzikálu Addams Family jsme se ho na to zeptali. "Prostě jsme byli s malou na muzikálu Sněhová královna. Malá chtěla jít, má ráda Dádu Patrasovou, tak jsme tam šli. A co jsem měl dělat? Měl jsem utíkat? Já to nemám rád, když si někdo fotí moje blízké. Já jsem sám jako opička na gumě, ať si fotí jenom mě. Ale utíkat mi přišlo trapné, přece ze sebe nebudu před dcerou dělat blbečka," svěřil.

Sagvan má momentálně plné ruce práce s tím, aby přestěhoval svůj muzikál Děti ráje na Moravu. "Když po pěti letech, co jsme hráli v Praze, Děti ráje skončily, bylo mi to strašně líto. Půl roku už makám na tom, aby se mi ho podařilo přesunout do brněnského Boby centra. Doufám, a vypadá to tak, že se to podaří," pochlubil se.

Sám ovšem také figuruje mezi jmény protagonistů, kteří by měli hrát v dalším muzikálu, v Mýdlovém princi s písničkami Václava Neckáře (80), který se bude uvádět v pražském divadle Broadway. "Měl jsem v životě spoustu nabídek na hraní v muzikálech a vždycky jsem říkal, že hraju jenom ve svých. A to byl jenom jeden. Ale nabídku mám, a kdybych měl čas, tak bych to rád udělal," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám