Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce byly pro Martina Zounara (56) trošku náročnější. Oblíbený herec se zotavoval po výměně kloubu na palci u nohy. Vše naštěstí dobře dopadlo a Martin se mohl ukázat po delší době ve společnosti.

Do pražské Werichovy vily dorazil herec se svou dcerkou Claudií, která jako by tatínkovi z oka vypadla. Společně si užili brunch u příležitosti Mezinárodního dne kávy. „To víte, dcera má 15 let, už má svůj názor, je to moje hezká kočka,“ popsal svou holčičku Super.cz pyšný otec.

Dospívající dcera našla zalíbení v závodech na koních. „Parkur mě stále baví, mám tedy teď nemocného koně v rekonvalescenci a budeme dál trénovat přes zimu,“ doplnila Claudie.

A když se vrátíme k Martinovi, ten své síly, které už po operaci opět načerpal, vkládá do nové divadelní sezóny. „Rozjelo se to úplně skvostně. Do května příštího roku máme absolutně vyprodáno. Divadlo Metro zkrátka funguje a děláme tam skvělé věci,“ dodal nadšeně Martin Zounar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám