Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Štěpánková ve svých osmdesáti letech rozhodně nepatří k častým návštěvnicích večírků. Proto jsme využili toho, že byla kmotrou nového videoklipu Dáši Zázvůrkové, abychom si s ní popovídali. Po úrazu hlavy, který utrpěla na přelomu roku, už vypadala docela fit.

"Dášu znám z divadla, ze Semaforu. A tady jsem ji slyšela zpívat poprvé a líbilo se mi to. Já sice také občas v divadle zpívala, ale to činoherní zpívání není ono. A já měla navíc vždycky obrovskou trému," prozradila Jana Štěpánková a rozpovídala se i o svém zdravotním stavu.

"Byla to moje blbost, když jsem zakopla na betonových schodech. Naštěstí se mne ve střešovické nemocnici ujal můj přítel a kamarád profesor Beneš a všechno dopadlo dobře. Nebylo to fajn. Měsíc jsem nemohla dělat vůbec nic, což mi ale i helflo, protože jsem si odpočinula. A teď jsem dostala darem poukaz od jedněch lázní. Tak jsem si řekla, že mám volno, takže jedu," svěřila Super.cz.

"Pojedu poprvé a vůbec si neumím představit, co lázně znamenají. Mám z toho trochu strach, řekla jsem, že si přeju hlavně si odpočinout. To doma nemůžete. Tu zvoní telefon, tu někdo přijde. Tak se těším, že se hlavně pořádně vyspím," plánuje.

Související témata:

Další články

Načítám