Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to rok, co Monika Bagárová (29) přivedla na svět svého prvního potomka. Dcera Rumia, kterou má se zápasníkem MMA Machmudem Muradovem, je pro zpěvačku tím nejdůležitějším v životě, ani na fanoušky ale popová princezna nezapomíná. Pracovní aktivity si pečlivě vybírá.

„Naše malá má teprve rok. Proto si práci velmi dobře vybírám. Dělám jen to, co opravdu chci, a ono to jde,“ svěřila se Super.cz Bagárová.

Účastnice první řady SuperStar z roku 2009 si zatím nedovede představit, že by svou dcerku svěřila do rukou chůvy. Debata o využití profesionální hlídačky u nich zatím ani není na pořadu dne. „Stále ještě kojím, a tak chci být Rumince nablízku,“ řekla nám.

Jak Super.cz už informoval, Monika kývla na nabídku stát se opět porotkyní soutěže Česko Slovenská SuperStar, i tato její aktivita však bude uzpůsobena dceři. „Ruminka bude mít v zákulisí svou místnost, kde ji budou hlídat rodiče. V péči se budeme střídat,“ plánuje Monika, jež má v rodině velkou oporu a pomocnou ruku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám