Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do svých videoklipů obsazovali řadu známých tváří v čele s moderátorkou Lucií Borhyovou (46). V tom posledním, v písni Voda, kapela Botox sáhla po herečce Denise Pfauserové (35), která nedávno rozvířila vody příspěvky o porodní šikaně. Sama tomu nechtěla věřit.

„Když jí Honza řekl, že ji chceme, dělala si legraci ve smyslu: Vám to někdo odřekl, tak říkáte mně, co? Ale opak byl pravdou. Od začátku jsme psali scénář přímo pro ni,“ vyprávěl Petr Ryšavý (32), který spolu s kolegou Janem Kopečným (34) tvoří jádro kapely. „V seriálu ZOO hrajeme pár, takže se na natáčení často vidíme, a i když na obrazovce to tak nevypadá, lidsky si opravdu rozumíme,“ upřesnil Honza.

„Věděli jsme, že potřebujeme herečku, která dokáže zahrát maximum emocí s minimem gest. Z vlastní zkušenosti víme, že je to pro herce dost složitý úkol. Denisa je jako jedna z mála svým vzhledem dost výrazná, její energie a právě herecká gesta jsou natolik přesná, že nikdo další v našem výběru nebyl,“ doplnil Petr Ryšavý.

Čas na natáčení v obci Kosice u Chlumce nad Cidlinou si herečka našla, i když jí pánové termín sdělili na poslední chvíli. „Záběry s Denisou se točily od brzkého rána až do západu slunce, což byl nejsilnější moment. Slunce zapadalo přes les a my jsme točili pár posledních vteřin,“ popisovali.

Kapela Botox aktuálně jede turné jako předskokan velkého halového turné slovenských No Name. Už se také chystá na tradiční narozeninový koncert, který v květnu proběhne v pražském Lucerna Music Baru. Fanoušky potěší také tím, že se letos chystá vydat několik dalších singlů.

Reklama

Další články

Načítám