Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezastírá, že ji živí zejména sociální sítě. O soukromí se ale modelka Karolína Mališová (27) se svými fanoušky příliš nedělí. S přítelem Jakubem už je sice dvanáct let, postuje ale maximálně jednou ročně fotografii ze společné dovolené.

Partnera po letech vyvedla na Česko-Slovenský ples, kam chodila v minulých ročnících s kamarádkami a naposledy tam byla s mladší sestrou Kateřinou. „Ano, je to po hodně dlouhé době, tak jste se dočkali. Stále ho mám, i když o tom mnozí mohli pochybovat. Já si myslím, že vztah není o fotkách zveřejňovaných na sociálních sítích, ale o tom, co ti dva mezi sebou mají,“ myslí si Karolína.

Partner se hodil i jako bodyguard, protože na sobě měla modelka šperky Alo Diamonds v hodnotě pět milionů korun, které krásně doplnily její na míru šitou róbu od návrháře Jakuba Ponera. „Jsem ráda, že mě bude hlídat, i když si myslím, že to po těch letech dobře zvládám i sama,“ usmívala se.

Na parket se ovšem s partnerem nechystala. „Ani jeden nejsme moc dobrý tanečník. Mně to nebylo úplně dáno, radši sportuju. Ale zkusíme aspoň nějaký ploužák. Ale přiznám, že i vyjít schody v Obecním domě bylo v těch šatech docela náročné,“ svěřila.

Reklama

Další články

Načítám