Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V létě si dala dvouměsíční volno a to se nečekaně zúročilo. Moderátorka Lenka Špillarová (38)se 15. prosince rozloučí s ranním vstáváním, tedy aspoň na pár měsíců, a také s diváky pořadu Nový den na CNN Prima News.

Lence můžeme gratulovat, nejde o žádná další škatulata v televizi. Čeká totiž miminko s partnerem, právníkem Tomášem. „Těhotenství bylo plánované, jen jsem nečekala, že to bude takhle rychle. Na začátku léta jsme si s partnerem řekli, že to teda zkusíme. Já si byla jistá, že i kvůli věku a nějakým zdravotním problémům to bude trvat třeba rok. No, tak se to povedlo asi o jedenáct měsíců dřív. Pro mě to byl šok. I když, teď si říkám, že pro mnohé bude možná šok i to, že mám vlastně partnera. Tím, že nedávám naše společné fotky na sociální sítě, tak vlastně ani neexistuje,“ řekla Super.cz Lenka.

Těhotenství oznámila až v pátém měsíci a měla k tomu své důvody. „My jsme to tajili docela dlouho přede všemi. Asi až ve čtvrtém měsíci, po všech testech, jsme to teprve řekli rodině, pak nejbližším kamarádům a já samozřejmě v práci,“ vysvětlila s tím, že dříve, než je obvyklé, odchází na mateřskou kvůli doporučení lékařů z Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí.

A bude mít kluka, nebo holčičku? „Pohlaví víme, ale asi není potřeba říkat to nějak veřejně. Až budeme všichni doma, zdraví, v pořádku a spokojení, ráda se pochlubím. Přece jen ještě máme pár měsíců před sebou, tak jsem ve sdílení obezřetnější,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám