Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve před měsícem se odhodlala svěřit se světu, že jí nevyšlo manželství. Po sedmi letech se rozvádí s manželem Yurim, s nímž má dceru Beatrici. Bývalá hvězda Primy Lucie Špaková, provdaná Vonchitzki, nyní vztahová koučka, s oznámením čekala přes půl roku.

Nyní se Lucie rozhodla se se svými sledujícími podělit o fakt, že už není sama. „Měla jsem připravený text o svém novém vztahu. A co všechno jsem dělala, abych v sobě douzavřela ten starý. Ale nakonec s vámi chci jen sdílet pohled na lidi, co se mají rádi,“ uvedla k sérii snímků s novým partnerem.

„Můj bývalý muž je už delší čas s novou partnerkou a mně, a to doslova, kvantová fyzika do života přinesla frekvenci lásky před časem taky,“ vyznala se. Jejím novým partnerem je pohledný Michal Beran, který se stejně jako ona věnuje seberozvoji pro firmy i jednotlivce.

„Jsem vděčná sobě i životu, že mohu prožívat lásku tolika způsoby. Sebelásku, mateřskou, sesterskou, partnerkou i tu božskou,“ dodala mentorka duše, jak sama sebe označuje.

Související témata:

Další články

Načítám