Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další zrzka dobývá filmové plátno. Po Vice Kerekes (43) nebo Táně Pauhofové (40) nyní hodně uslyšíte o dvaadvacetileté Yvoně Stolařové. Půvabná zrzka hraje hlavní ženskou roli ve filmu Aristokratka ve varu.

Jejím prvním počinem před filmovou kamerou byla Poslední aristokratka. Ve filmech hraje Marii Kostkovou.

Na premiéře pokračování zářila ve velmi sexy zelených šatech. „Vzala jsem šaty ze skříně, nekupovala jsem nové. Jen je kamarádka na mě trochu sešila, aby seděly. Jsou to dva roky, co jsem si je oblékla naposledy,“ prozradila Super.cz Yvona, kterou čekají letos velké změny.

Z Ostravy, kde hraje v divadle, se stěhuje do Prahy. Navíc bez přítele, který v Ostravě zůstává.

„Tuhle sezonu tam ještě dokončím, poté se budu stěhovat do Prahy. Většinu rodiny mám v Praze, původně jsem z Chebu, takže je to návrat trošku blíž,“ vysvětlila nám herečka, která by ráda byla blíže pracovním nabídkám.

„Do Prahy mě snad přivádí práce, ale je to pro mě neznámo. Ještě nic nemám. Partner zůstane v Ostravě. To se všechno zvládne, když je to hezký. Má pochopení pro moji práci. On mě moc podpořil,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám