Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před necelými dvěma lety snad nebylo dne, kdy by se o Amber Heard (38) nepsalo v souvislosti se soudním sporem, který vedla proti svému exmanželovi Johnnymu Deppovi (60). Poté, co došlo na rozsudek a bylo zřejmé, že několikaměsíční boj plný mnohdy až nechutných obviňování a nařčení prohrála, přestěhovala se herečka známá z Aquamana či Dánské dívky ze Spojených států a zakotvila ve Španělsku.

Právě tam pobývá stále, a jak se zdá, v Madridu našla nový domov, kde je skutečně šťastná. Přestože možnost návratu do Ameriky ani opětovného natáčení v Hollywoodu nikdy nevyvrátila, zatím se zdá, že zpátky do Kalifornie nikterak nespěchá. S roztomilou dcerkou jménem Oonagh vypadá ve španělské metropoli spokojeně.

Herečka překvapila narozením dcerky v dubnu 2021. Holčička přišla na svět pomocí náhradní matky. Tou dobou byla její partnerkou herečka Bianca Butti, s níž údajně tvořila pár do roku 2022.

Amber po rozchodu s Deppem v roce 2016 prý měla stihnout randit s hereckým kolegou Jamesem Francem, modelkou Carou Delevingne a také s Elonem Muskem. Její poslední láskou byla spisovatelka Eve Barlow, která ovšem zůstala kvůli pracovním závazkům v Los Angeles. Aktuálně není jasné, zda jsou stále ještě v kontaktu, natož ve vztahu. Oficiálně se u ní uvádí, že je momentálně sama.

Reklama

Další články

Načítám