Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ondřej Bábor se před několika týdny oženil, jeho manželkou se stala krásná Natálka. Nyní se zamilovaný pár konečně pochlubil netradičními svatebními fotkami. Ty si totiž ženich a nevěsta pořídili na motorce.

„Vše jsem organizoval na vlastní pěst a dal jsem si záležet na každém detailu. Chtěl jsem, aby to byl pro Natálku ten nejkrásnější den, a snad se mi to podařilo,“ svěřil se zpěvák Super.cz. Na své nevěstě mohl zpěvák právem oči nechat.

„Vypadala jako princezna, měl jsem opravdu co dělat, abych udržel dojetí,“ dozvěděli jsme se od Bábora. Svatební hostiny se zúčastnilo na 70 hostů, mezi kterými kromě blízkých nechyběli také Ondřejovi kolegové z Divadla Broadway, například Bohouš Josef nebo Michal Kavalčík.

Svatební cestu bohužel manželé Báborovi museli na chvíli odložit kvůli hercovým pracovním povinnostem. „Aktuálně zkouším dvě hlavní role – Hektora a Achilla v připravovaném muzikálu Troja, takže momentálně si volno nemohu dovolit,“ sdělil závěrem muzikálový fešák.

Reklama

Další články

Načítám