Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě se herec a moderátor Snídaně s Novou oženil. Ondřej Havel, kterého televizní diváci znají dobře také jako Jirku Hložánka z nekonečného seriálu Ulice, však dosud na svatební cestu nevyrazil.

„Svatební cesta byla před svatbou. My jsme se tam zasnoubili, v Austrálii, a dali jsme si to i jako takovou svatební cestu. Po svatbě jsme byli jenom na víkend na horách si odpočinout. Myslím si, že jsme si to vybrali,“ svěřil se Super.cz herec, kterého televizní divačky pravidelně potkávají na obrazovce v oblíbeném seriálu. „Takhle Jirka Hložánek nechodí na radnici,“ zavtipkoval herec v divadelním kostýmu Parise, kterého bude v muzikálu Troja hrát.

Pro Ondřeje je to tak první velká muzikálová role, v několika představeních se již objevil, ale v menších rolích nebo jako tanečník. „Je to náročný, pro mě obzvlášť. Já v tom nejsem tak kovaný. Je to pro mě nová zkušenost, takže se učím a je to docela záhul,“ prozradil nám Ondřej Havel, s tím, že vše bude muset zvládat i s natáčením Snídaně.

V ranní relaci televize Nova se objevuje každý všední den už dva roky. A jak sám přiznává, s nedostatkem spánku občas bojuje. „Nemusím odpovídat, to je vidět, že mám spánkový deficit. Naspat osm hodin denně, jak by to mělo být, se mi moc často nepodaří, ale chodím spát brzo, tím, že vysíláme dlouhodobě každý den, tak to nejde chodit spát po dvanácté, to neexistuje,“ dodal moderátor na zkoušce kostýmů v Divadle Broadway.

Reklama

Další články

Načítám