Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Markétou Hrubešovou (52) jsme se dlouho nepotkali, proto jsme využili příležitosti, když dorazila o víkendu na ples, abychom ji vyzpovídali. „Přiznám se, že plesy často moderuji, ale jako host chodím jen málokdy. O to větší radost jsem měla z pozvání sem,“ řekla Super.cz Markéta, která dorazila se svým dlouholetým partnerem Petrem Syslem.

Těšila se na společný tanec. „My spolu tedy tančíme hlavně za plotnou, ale dneska to dáme,“ smála se herečka. „Ale raději něco pomalého, protože by se mi utrhla vlečka,“ dodala Hrubešová, která na brněnský Ples v Intru zvolila model z půjčovny svatebních šatů v Uherském Brodu, v níž si pravidelně vybírá i modely na moderování. „Nemusím těch 300 kilometrů jet, nafitují mi to na dálku a pošlou,“ je spokojená Markéta.

A co Markéta v poslední době dělá? „Pořád se někde smýkám a něco dělám. Ale základem mojí práce je moderování a vaření. Všechno dělám s láskou a na pohodu,“ svěřila. Herectví ale ještě na hřebíček nepověsila.

„Zrovna zítra jedu na představení, takže bych měla jít brzy spát. Takže pořád hraju a občas točím. Na mých sociálních sítích najdete celý komplet akcí někdy až do října, tak není problém to najít,“ dodala pro ty, kteří by ji chtěli také vidět naživo.

Reklama

Další články

Načítám