Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Miss Nikola Uhlířová je single. Na módní přehlídce zimního oblečení v pražské designové vinotéce prozradila, že se po dvouletém vztahu rozešli s bývalým fotbalistou Ondřejem Vaňkem, který hrál za českou reprezentaci, v minulosti působil v Rusku nebo v Turecku.

„Rozešli jsme se. Jsem singl už asi půl roku. Moc si to užívám,“ prozradila Super.cz na módní show Uhlířová. „Vždycky jsem chodila ze vztahu do vztahu. Teď jsem konečně sama,“ užívá si single život s kamarádkami modelka.

Vztah prý neskončil kvůli někomu třetímu. „Byli jsme spolu dva roky. Nebylo mezi námi nic špatného, neublížili jsme si. Jen jsme se chtěli vydat každý svou cestou, nějak se nám to přestalo doplňovat, každý jsme si našel svůj směr,“ vysvětluje.

Nová známost prý na obzoru není. „Zatím jsem sama, uvidíme. Chci si to užívat. Nikdy jsem to nezažila. Pořád jsem byla zaláskovaná. Tak kdy jindy než teď,“ dodala Nikola na přehlídce v luxusní pražské vinotéce.

Další články

Načítám