Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiatřicetiletá modelka a bývalá britská královna krásy Danielle Lloyd se za pár měsíců stane už čtyřnásobnou mámou. Svěřila se s tím prostřednictvím magazínu OK!, na jehož obálku se nechala nafotit jako zpěvačka Beyoncé, která těhotenství oznamovala téměř totožnou fotografií na začátku února. Ze snímku v ruském stylu se mezitím stal četně parodovaný fenomén.

Na rozdíl od zpěvačky ale bývalá Miss Anglie i Velké Británie čeká ‚pouze‘ jedno dítě. Jeho otcem se stane Daniellin snoubenec Michael O’Neill. Jedná se o jejich prvního společného potomka, předešlé tři děti má modelka s fotbalistou Jamiem O’Harou. A jelikož dosud se jí dařilo přivádět na svět samé kluky, teď by si přála holčičku. A stejně jsou na tom prý i její tři synové Archie (6), Harry (5) a George (3), kteří prý moc chtějí sestřičku.

Lloyd o sobě poslední dobou dala vědět především účinkováním v pořadu Celebrity Botched Up Bodies, kde se svlékla a svěřila, že kvůli nevydařené plastické operaci prsou trpěla depresemi a úzkostí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám