Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární zpěvák Václav Neckář (80) oslaví 23. října osmdesáté narozeniny. Jen pár dní před tímto významným životním jubileem dostal velkolepý dárek.

Jedná se o knihu s názvem Šíleně veselý princ, od jeho kamaráda a spisovatele Pavla Hénika. „Je to překvapení od kolegů, povídání o mé osobě. Musím se do toho pořádně začíst,“ svěřil se Václav Neckář Super.cz.

„Prvotní nástřel knihy brácha přečetl, ale to bylo ještě bez fotografií. Teď to bude zajímavější s těmi obrázky. Já už tam nahlédl a zjistil jsem, že nějaké fotky neznám a ani brácha neví, že se takhle fotil,“ doplnil se smíchem jeho bratr Jan Neckář.

Narozeniny oblíbený pohádkový princ a zpěvák oslaví koncertem v pražském Divadle Hybernia už tuto neděli. „Doufejme, že přežijeme ten koncert. Budeme ho dělat v předvečer narozenin,“ svěřil se Václav Neckář se smíchem. A jak bude vypadat soukromá oslava? „Ta taky přijde, ale spíš si myslíme, že nás někdo někam pozve,“ doplnil vesele zpěvákovu myšlenku jeho bratr.

Reklama

Další články

Načítám