Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Glamour modelka Coco Austin a její manžel, rapper Ice-T, se příští rok po dlouhých čtrnácti letech manželství dočkají potomka. Však má ve svých šestatřiceti jako prvorodička také docela na čase. Modelka tak nyní musí na nějakou dobu zapomenout na vosí pas, ale jak se zdá, se svou transformací je maximálně spokojená a má ji také pečlivě zdokumentovanou.

Jak už to tak nejen u Coco bývá, pořízené fotografie hned putovaly na sociální síť. Možná jimi také veřejnosti chtěla dokázat, že miminko si odnosí sama. Nedávno se totiž objevily spekulace, že manželé využili ‚služeb‘ náhradní matky.

Ovšem nebyla by to Austin, kdyby se bez ohledu na požehnaný stav nenafotila téměř nahá. Fanouškům se také svěřila, že se svým cvičebním režimem rozhodně nepřestala, což je prý také důvod, proč je i ve 26. týdnu těhotenství stále hodně pružná.

Zatímco modelka se stane maminkou poprvé, její o 21 let starší choť má z předešlého vztahu už dospělou dceru LeTeshu, díky níž je už i dvojnásobným dědečkem, a s další partnerkou má pak ještě syna Ice Tracyho. Tentokrát prý s Coco čeká další dceru a vybrali už i jméno - Chanel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám