Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pomalu 27 let je zpěvačka Anna K. (59) šťastně zamilovaná. Její srdce patří Tomáši Varteckému, který s ní tvoří dokonalý pár jak v soukromí, tak v pracovním životě. Je například autorem jejího hitu O Tobě i o mně.

Někteří fanoušci tak nechápou, že tito dva zamilovaní si za dlouhá léta stále neřekli ano a nestali se manželi. Zpěvačka se nyní na toto téma otevřeně rozpovídala. Tomáš totiž Annu už požádal.

„Dostala jsem nějaký prsteny. Ale jestli myslíš tu strunu od kytary, kterou smotal. A taky jsem dostala podložku od pantu od dveří. Přišla jsem v nějakých šatech, on poklekl a řekl mi, že bych si ho v těchhle šatech mohla vzít. Říkala jsem, že nemá prsten, tak vysadil dveře a dal mi tu podložku, tak to jsem chvilku nosila,“ svěřila se v show 7 pádů Honzy Dědka.

O svém svatebním dni má už ale jakousi představu, kterou ale musí splnit tento rok, v lednu totiž oslaví šesté kulaté narozeniny. „Já se asi vdám. Říkala jsem, že když to nestihnu do šedesáti, tak už na to peču. Ale až přijdu domů, tak mu řeknu, že jsi říkal, že se mám vdát. Přijdeš na svatbu?“ zeptala se se smíchem zpěvačka moderátora.

Na konci loňského roku navíc zpěvačka nechala fanoušky nahlédnout do svého soukromí tak jako nikdy předtím. Její poslední album je podle jejích slov osobním deníkem. Všech devět skladeb je právě o jejich vztahu s Tomášem Varteckým.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám