Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pláži v Miami bylo zase veselo. Italská sexbomba Claudia Romani a její kamarádka Babe Marta opět využily velikonoční svátky pro své zviditelnění. Modelky si na hlavu nasadily zaječí ouška a svlékly se do plavek.

Ani to jim ale nestačilo. Na pláži se rozhodly trošku přitvrdit a horní díl plavek odhodily pryč. Před objektivem fotoaparátu se tak, jak je u nich zvykem, nakrucovaly jako dvě plážové nestydy.

Claudia Romani dříve působila jako televizní reportérka, která se pohybovala v blízkosti italského fotbalového týmu. Dokonce měla mít poměr s někdejší fotbalovou hvězdou Filippem Inzaghim.

Později se proslavila jako glamour modelka, jež má na svém kontě například pózování pro pánské časopisy Playboy, GQ či Maxim. Později účinkovala také v nejrůznějších televizích show. Momentálně už nějaký ten pátek žije v USA, kde nevynechá jedinou příležitost k provokativním pózám. A její kamarádka z Milána Babe Marta jí v tom zdatně sekunduje.

Související témata:

Další články

Načítám