Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělská modelka Desire Cordero (28) je účastnicí světové soutěže krásy Miss Universe. Momentálně si užívá dovolenou v Mexiku, kde jí dělá společnost kamarádka Mirtha Michelle. Ta si vyzkoušela, jaké to je fotit krásnou modelku a nafotila s někdejší španělskou královnou krásy sexy snímky na pláži.

Španělka, která měla v minulosti pletky s fotbalistou Cristianem Ronaldem, (39) se nechala zvěčnit v zelených bikinách a bylo vidět, že si pohodové neprofesionální focení užívá.

S Ronaldem měla poměr v době, kdy byl po rozchodu s ruskou modelkou Irinou Shayk (38). Atraktivní modelka má pro fotbalisty velkou slabost. Chodila například s fotbalistou Enzem Renellou, který kope za řecký klub Xanthi.

Desire Cordero se na Miss Universe v roce 2014 dostala až do top desítky. Úspěch jí otevřel dveře k lukrativním modelingovým zakázkám. Když se zrovna neopaluje na plážích v Mexiku a necestuje za prací po světě, žije v Barceloně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám