Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době se herec Ivan Trojan (59) objevil na oficiální akci, kam byla pozvána média, a poskytoval rozhovory. Toho bylo samozřejmě potřeba využít, i když bylo dopředu řečeno, aby nepadaly otázky k hercově soukromí.

Ivan Trojan propůjčil už podruhé svůj hlas pro vyprávění příběhů psa Gumpa, podle nichž vznikl už jeden film, na jaře půjde ven druhý a vyšly také dvě knihy a audioknihy. „Tenhle příběh je tak silný, že jsem ho musel načíst. Brečel jsem už v přípravě a několikrát se mi stalo, že jsem byl dojatý i během natáčení,“ řekl Super.cz herec a shodl se tak s většinou příznivců dojemného psího příběhu.

Sám přiznal, že průchod emocím dává často. „Jsem velmi dojímací člověk. Nechávám se příběhy strhnout i k pláči, je to krásný ventil i pro život. Tak proč neplakat, i když je lepší se smát. Je to důležité i pro moje povolání,“ míní. Ostatně psí příběh by dojal každého pejskaře, a sám herec má čtrnáctiletého jezevčíka, ke kterému má krásný vztah. „Je to důležitý člen naší rodiny,“ řekl a o svém pejskovi pohovořil v našem videu trochu víc. Když na něj nemá čas, hlídá ho prý rodina. A s rodinou se chystá strávit i Vánoce. Jak konkrétně by to ale mělo proběhnout po rozvodu s manželkou Klárou, s níž má čtyři syny, ale neprozradil.

Trojan má aktuálně po natáčení další série detektivky Docent, momentálně začíná v divadle zkoušet novou hru z pera Petra Zelenky. Rád by si opět zahrál i se synem Josefem, který ztvárnil jeho mladší já ve filmu Šarlatán. „Teď jsem se na něj byl podívat v Divadle Petra Bezruče v Ostravě, kde hraje skvěle Hamleta. A v poslední době mluvíme o tom, že bychom spolu něco udělali,“ plánuje.

Reklama

Další články

Načítám