Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pitva prokázala, že bubeník Foo Fighters Taylor Hawkins (†50) utrpěl kardiovaskulární kolaps. Jeho srdce nevydrželo smrtící koktejl drog, který si namíchal. Podle vyšetřovatelů měl v krvi minimálně 10 druhů návykových látek, včetně heroinu, marihuany a opioidů.

Forenzní specialisté odhalili, že jeho srdce vážilo minimálně 600 gramů, což je dvojnásobek běžné váhy u muže jeho věku. Uvedli to vyšetřovatelé pro kolumbijský magazín Semana.

Muzikant namixoval heroin s antidepresivy a benzodiazepiny, což se mu bohužel stalo osudným. Našli ho v pátek v jeho hotelovém pokoji v Bogotě, kde měl ten večer vystupovat s kapelou Foo Fighters.

Příčina smrti nebyla hned oznámena, úřady čekaly na výsledky sobotní pitvy. Taylor měl drogovou minulost, v roce 2001 se na večírku předávkoval heroinem a skončil v kómatu.

Tehdy se z něj naštěstí probral a šel do sebe. Nechal hýření a podle všeho měl být od té doby čistý. Sám tvrdil, že nikdy nebyl závislý, jenom měl prostě rád divoké večírky.

Talentovaného bubeníka oplakávají miliony fanoušků po celém světě, truchlí i slavné osobnosti a zdrceni jsou pochopitelně i členové kapely Foo Fighters. Hawkins po sobě zanechal také manželku Alison a děti Olivera (16) a Annabelle (13).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám