Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší třetí nejkrásnější Češka Lucie Kovandová (30) před nedávnem poprvé přiznala, že po porodu syna Tomáška trpěla poporodními depresemi. Prolomila tabu, o kterém se často nemluví.

"V porodnici to bylo všechno v pohodě, to jsem si užívala, ale když jsme přijeli domů a manžel musel odjet na zápasy, tak jsem začala v sobě cítit úzkost, nedokázala jsem jíst a pokaždé, když mi řekl, že jede na trénink nebo někam pryč, tak mně bylo zle. Měla jsem panickou hrůzu, že tady budu sama, a jenom jsem brečela,“ prozradila Lucie.

Začala výrazně hubnout, nemohla otevřít lednici, na jídlo ani nepomyslela. Naštěstí už je všechno v naprostém pořádku, Lucie se cítí dobře. Ale jak sama říká, klidný život se nyní podepsal na její postavě.

"Před rokem jsem měla trošku lepší postavičku, no ale úzkosti a deprese jsou pryč a tím se i moje tělo trošku změnilo," popisuje Kovandová.

"Můj manžel říká k lepšímu, i když si mu teda furt stěžuji. Protože co si budeme, když člověk extrémně zhubne, zvykne si na něco, pak je vše najednou jinak a vy si musíte kupovat větší velikosti, tak vás to prostě štve," krčí rameny Lucie, která dodala, že více kilo samozřejmě přineslo i větší vnady. "Přišlo mi pár dotazů, zda mám umělá prsa, že jsem taková neměla," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám