Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako její zásnubní šperk zářila sestra manželky britského následníka trůnu Pippa poté, co přiletěla do australského Sydney v úterý v noci z Francouzské Polynésie, kde spolu s manželem trávila v klidu mimo zraky zvědavců část svých líbánek.

A to je záře jejího prstenu vyhlášená. Vzhledem k tomu, že její muž James Matthews je v Británii uznávaným finančníkem a chtěl se předvést, pořídil briliantový šperk za více než čtvrt miliónu dolarů, tedy přes 6 miliónů korun.

V Austrálii si teď Pippa s Jamesem vychutnají poslední etapu svých líbánek. Pokud někdo pochyboval o tom, jestli ty dva k sobě více než pravá láska táhne chladná kalkulace, pak ho musí uklidnit pohled na tyto čerstvé snímky, pořízené jen deset dní od jejich svatby po návratu z ostrova, který kdysi vlastnil herec Marlon Brando. Tak šťastný výraz způsobila jen jediná věc a takhle by ho nenatrénovala ani zkušená hollywoodská herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám