Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během uplynulého víkendu se v Itálii u jezera Como konala jedna z nejluxusnějších svateb letošního roku. Své ‚ano‘ si řekli influencerka a nutriční specialistka Annabelle Porter a módní návrhář Max Robinson. Mezi svatebními hosty nechyběla ani Pippa Middleton (40), mladší sestra princezny Kate, s manželem Jamesem Matthewsem.

Zatímco nevěsta si nenechala ujít příležitost blýsknout se hned v pěti různých svatebních modelech, Pippa zvolila červené šaty splývavého střihu s volánky okolo ramen a na sukni. K nim pak ladila rovněž doplňky jako výrazné náušnice a psaníčko. Její choť vsadil na klasiku v podobě smokingu a černého motýlka.

Třídenní oslavy v honosné vile Balbiano ze 17. století se nesly v duchu okázalosti, nechyběly výlety lodí, baletní vystoupení před večeří, koktejlová party, ohňostroj, živá muzika či efektní příprava pokrmů na otevřených ohništích.

Nevěsta se ženichem, kterým je oběma sedmadvacet let, dorazili z Londýna do Itálie samozřejmě soukromým letadlem. Vše bylo promyšleno do posledního detailu, třeba jako kostky ledu s monogramy novomanželů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám