Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká hudební stálice Pink (44) si rozhodně dokáže zpříjemnit pauzu během svého turné Summer Carnival. Společně s manželem Careym Hartem (48) a jejich dvěma dětmi vyrazili do mexického letoviska Cabo, kde si užívají vodních radovánek na jachtě.

Pohodářka Pink zvolila zajímavě řešené bílé plavky na jedno rameno a před sluncem se chránila bílou kšiltovkou se smajlíkem. Nepřehlédnutelné bylo rovněž její tetování draka, které pokrývá značnou část jejího levého stehna.

Zpěvačka hitů Get the Party Started, Who Knew či So What si své děti i manžela, automobilového závodníka Harta, natáčela na telefon. Carey totiž předváděl skoky do vody včetně salt pozadu a jejich dcera Willow (12), která nedávno shodila své dlouhé vlasy a nechala se ostříhat nakrátko, pro změnu zkoušela paddleboarding. Její sedmiletý bráška Jameson se raději zdržoval převážně na palubě lodi.

Přestože Pink odjakživa platí za rebelku, její osobní život je na poměry celebrit až překvapivě usedlý. Careyho zpěvačka poznala již v roce 2001 a od té doby jsou spolu. Prošli si jen krátkým odloučením o dva roky později, ale zanedlouho to dali znovu dohromady a už spolu zůstali. V červnu 2005 se navíc Pink odhodlala k netradiční žádosti o ruku, když na něj během jednoho závodu vytasila transparent s nápisem: „Vezmeš si mě?“ Svatba se konala následující rok v lednu na Kostarice.

Reklama

Další články

Načítám