Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem června se americká zpěvačka Pink (31) stala maminkou prvorozené holčičky Willow Sage Hart. Během těhotenství si však dopřávala všeho, na co měla chuť a na její postavě se to hned podepsalo. Dokonce i po porodu vypadala, jako kdyby se v jejím bříšku ukrývalo ještě další miminko. Přestože kyprá postava Pink prý ani trochu nevadila jejímu manželovi Carey Hartovi, zpěvačka tvrdila, že se dá opět do formy a bude pokračovat ve své pěvecké kariéře. A jak slíbila, také udělala. Ačkoli se ještě před nedávnem zdálo, že to nebude vůbec nic snadného, Pink se podařilo za krátkou dobu výrazně zhubnout.

Přestože to americké pěnici v úterý večer v černých šatech velice slušelo, před fotografy se opět snažila skrývat obličej. Spolu s manželem si pro tentokrát odpustili vulgární gesta, kterými paparazzi v poslední době několikrát počastovali. Pravdou zůstává, že nervózní z objektivů fotoaparátů byla Pink především v době, kdy měla ještě hodně co shazovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám