Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jen pár dní, co zpěvačce Pink (31) ruply nervy a na paparazzi, kteří ji neustále pronásledují, spolu s jejím manželem Carey Hartem ukázala zdvižený prostředníček. Pink si však tímto gestem ničím nepomohla, slídilové lační po pikantních fotografiích jí a její rodině pokoj rozhodně nedali. Tentokrát totiž přišli se snímky, na nichž zpěvačka kojí svou měsíční dcerku Willow Hart přímo na pláži.

Pink bydlí v kalifornském Malibu jen kousek od krásné písčité pláže, a tak není divu, že si zpříjemňuje den častými procházkami po promenádě a vysedáváním s manželem Careym, dcerou Willow a přáteli právě tam.

Poté, co o jejich zdvižených prostředníčcích na paparazzi napsala řada médií, se manželé podobných manuálních výrazů raději zdrželi. Pink si naopak vzala sluneční brýle s červenými obroučkami ve tvaru srdce, usmívala se a dělala, že o fotografech neví.

Zpočátku to tak možná i bylo, jelikož si zpěvačka nedělala těžkou hlavu ani s kojením. To nakonec provedla přímo na pláži po boku manžela a přátel pod modrým plážovým stanem. Zdá se, že se Pink rozhodla paparazzi ignorovat a došlo jí, že stejně nemá šanci v této nerovné „bitvě“ zvítězit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám