Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Faltýnová (46) je známá nejen jako krásná modelka, ale také jako náruživá žena. V minulosti si totiž občas odskočila z manželské postele ke svému milenci Jiřímu Langmajerovi, který v současné době randí s herečkou Mášou Málkovou. Tehdy jí její románek málem zničil manželství se Simonem Šteklem. Nakonec se však Petra umoudřila a vrátila se ke svému muži, s nímž dnes vychovává dvouletou dceru Adrianu.

„No, zlobila jsem. Každý udělá v životě nějakou blbost,“ přiznala své zálety Petra v rozhovoru pro časopis Story. Hned ale dodala, že situaci, do níž se před několika lety dostala, už nechce zažít. „Způsobila mi tolik problémů. Už si vážím toho, co mám, a nikdy bych to nechtěla prožít znovu.“

Přesto si myslí, že pro některá partnerství může být nevěra k užitku. „Netvrdím, že pro jiné nemůže být nevěra přínosem. Je možné, že v některých manželstvích skrytá nevěra vztahu i prospěje,“ myslí si Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám