Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Petra Černocká oslavila 69. narozeniny, přesto se žádný mejdan nekonal. Saxana z legendární komedie Dívka na koštěti totiž nerada ponocuje a velké sešlosti proto ignoruje.

„V tomto věku to už na nějaké velké juchání do noci není. To mí kamarádi jsou vytrvalí a seděli by tam třeba do dvou do rána a já se už od jedenácti hodin těším do postele. Zkrátka už to není jako zamlada, tak to nebudu napodobovat a radši si s přáteli zajdu v klidu na kafe,“ prozradila Super.cz Černocká a dodala: „Když mi volali známí a ptali se, jestli něco bude, tak jsem se vymluvila na rýmičku.“

Kromě toho, že neholduje oslavám, neočekávala ani žádné dary. „S manželem máme domluvenou takovou fintu, že abychom nebyli v té hloupé situaci, že zapomeneme na narozeniny toho druhého, tak když mám narozeniny, tak dávám dárek jemu a když je má on, tak dává dárek zase on mně. Takže se nemůže stát, že bychom zapomněli,“ řekla s úsměvem zpěvačka.

Jeden dárek ale přece jen dostala, a to pozvánku na hudební a taneční show dívčí kapely Vesna, kde si zazpívala také její dcera Bára Vaculíková. „Je to náhoda. Vůbec jsem o tom koncertě nevěděla, ačkoliv ta děvčata znám z letmého setkání, ale na jejich koncertě jsem nikdy nebyla. Najednou mi volala dcera, že s nimi něco domluvila a že na konci bude něco zpívat,“ vysvětlovala Super.cz Saxana a bylo vidět, jak moc je na svou dceru pyšná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám