Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Vojnar (48) se stane v příštím roce dvojnásobným otcem. Na miminko se těší se svou půvabnou partnerkou Lenkou. Pár se v minulosti už jednou rozešel, avšak po nějaké době k sobě opět našel cestu.

Petr Vojnar nám dokonce odtajnil, že se mu narodí druhý syn. Z předchozího nevydařeného vztahu má už sedmiletého Sebastiana.

„Tušíme, že to bude určitě kluk. Máme to potvrzené, chtěli jsme to vědět a jsme rádi,“ prozradil Vojnar Super.cz s tím, že už doma vybírají jména.

„Teď už jenom řešíme jméno, každý máme jiný názor. Sebastian prosazuje nějaké, my s partnerkou také a asi si hodíme ve finále kostkou. Nebude to typické české jméno, máme ve hře asi tři. Možná to bude něco mezi, zdomácnělé, ale zároveň svým způsobem světové,“ svěřil se moderátor a někdejší partner Lucie Vondráčkové i s úsměvným dodatkem, že sedmiletého synka Sebastiana straší přebalováním.

„Už je mu skoro sedm, dost tomu rozumí. Těší se, ale netěší se na to, že bude přebalovat. Straším ho tím, že bude přebalovat jen on, že jsme si ho proto původně pořídili, respektive já,“ dodal s úsměvem na slavnostní filmové premiéře, na kterou vyrazil s kamarády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám