Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Gabrielu Gášpárovou (23) potkáváme na téměř všech akcích, za nimiž stojí TV Nova. Představení nových projektů kanálu Voyo nebylo výjimkou. S partnerem Petrem Havránkem jsou s touto televizí spojeni od první řady reality show Love Island, kde se dali dohromady.

„Na následujících řadách jsme spolupracovali a moderování bych se chtěla věnovat i dál. A Pítr teď natáčí Ulici,“ prozradila. Petra Havránka uvidíme v oblíbeném seriálu jako barmana Honzu, který obsluhuje v baru Coolna. „Baví mě, jak hraje a jak se v tom vyžívá. Jako herec je šikovný. Myslím, že je to pro něj přínosné a zase se posunul o něco dál,“ míní Gábina.

„I já mám pár hereckých zkušeností za sebou a následujícím se nebráním, ale aktuálně není nic v plánu. Teď mě hlavně baví to moderování. Už mám za sebou i živou akci, střihla jsem si maturitní ples,“ upřesnila.

Gábina se před Love Islandem věnovala i modelingu, ale rozhodně ne tolik, jako její partner, který byl úspěšný i na mezinárodním poli, ať už v Asii, kde několik let žil, anebo v Miláně. Přehlídku chodil i s Naomi Campbell. To už ale pověsil na hřebík i kvůli nutnosti neustálého cestování. „Doma ho nedržím, ale jsem ráda, že to sám přehodnotil, protože nejsem typ člověka, který by byl fandou vztahů na dálku,“ uzavřela Gašpárová.

Reklama

Další články

Načítám