Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhé době jsme se sešli se zpěvákem Petrem Bendem (46) a probrali s ním novinky v jeho práci i soukromí. Pochlubil se nám i snímky z letošních dovolených. S přítelkyní Bárou vyrazil na kapverdský ostrov Sal, se syny Matyasem a Maxem klasicky do Turecka.

Petr už je přes tři roky rozvedený, předtím žili s manželkou v odluce. Po rozvodu si našel novou partnerku, devětadvacetiletou blondýnku Báru, která je hudebnice ve zlínském orchestru. "Je skvělá, klape nám to," ujistil nás Petr. Nad tím, že by s přítelkyní pořídil další dítě, ale prý zatím neuvažuje.

Kvůli synům žije zpěvák v Ostravě, odkud pochází jeho exmanželka, i když je rodákem z jižní Moravy. "Nemáme klasickou střídavou péči, dohodli jsme se tak, že se klukům věnuji spíš přes týden, vozím je na tréninky, starší hraje hokej, mladší plave," upřesnil zpěvák, když jsme se pozastavili nad tím, jak vymakané mají kluci postavy. "Závodní sport je i pro rodiče časově náročný, ale jsem za to rád, rozhodně lepší, než kdyby seděli u počítače," dodal.

Představil nám i novinky ve své hudební tvorbě. Vedle koncertů s kapelou, kterých má v létě opravdu hodně, se pustil do náročného projektu, kdy představí hity legendárního zpěváka Petra Nováka v novém aranžmá pro filharmonii. Velká premiéra se bude konat 7. listopadu v pražské Hybernii. "Teď chystám singl na jednu z Petrových věcí pro rádia a videoklip," doplnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám